Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Henricus Janssen, gedoopt te Haelen op 1 oktober 1790, wonende aldaar, zoon van Antonius Janssen en Margareta van der Linden.


Hij is getrouwd te Maasbree op 4 augustus 1817 met
Elisabeth Tijssen, dienstmaagd, geboren te Blerick rond 1792, wonende te Haelen, overleden aldaar op 30 januari 1859, dochter van Jacobus Tijssen en Joanna Grutelaers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Leonardus, geboren te Haelen op 9 april 1824.
  • 2 : Maria, geboren te Haelen op 15 augustus 1828.
  • 3 : Joanna, naaister, geboren te Haelen op 25 februari 1831, wonende aldaar.
    Zij is getrouwd te Haelen op 7 november 1860 met Goedefridus Hendrix, dienstknecht, geboren te Haelen op 18 december 1825, wonende aldaar, overleden aldaar op 15 december 1882, natuurlijke zoon van Joanna Hendrix.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina