Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Martina van der Linden, dagloonster, geboren te Buggenum op 17 november 1780, gedoopt aldaar op 17 november 1780, overleden aldaar op 1 februari 1854, dochter van Petrus van der Linden en Maria Elisabeth Boonen.


Zij is getrouwd te Buggenum op 11 oktober 1824 met
Hendrik Lehnen, dagloner, geboren te Breyell (Canton Bracht) op 26 oktober 1788, overleden te Buggenum op 13 februari 1853, zoon van Wilhelmus Lehnen en Adelheidis Weijers.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Doodgeboren dochter, geboren te Buggenum op 4 september 1826.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina