Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Michiel Delissen, looiersknecht en arbeider, geboren te Roermond op 5 april 1809, overleden aldaar op 23 november 1879, zoon van Franciscus Delissen en Anna Catharina Bex.


Hij is getrouwd te Roermond op 27 april 1832 (1) met
Digne Jeuken, dienstmeid, geboren te Buggenum op 29 mei 1801, overleden te Roermond op 5 februari 1849, dochter van Gerarde Jeuken en Petronella Ravet.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Franciscus, geboren te Roermond rond 1833, overleden te Neer op 6 juni 1846.

Hij is getrouwd te Roermond op 24 januari 1856 (2) met
Catharina Elisabeth Bongartz, geboren te Melick op 8 september 1815, overleden te Roermond op 19 juli 1897.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina