Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Willemina N.N..


Zij was gehuwd met
Peter Renkens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Catharina, dienstmeid, geboren te Lottum op 21 september 1798, overleden te Neer op 7 november 1845.
    Zij is getrouwd te Broekhuizen op 3 mei 1830 met Johannes Sillen, dagloner, geboren te Baarlo op 7 september 1799, zoon van Silvester Sillen en Maria Berben.
    (Hij is later getrouwd te Maasbree op 8 juni 1848 met Joanna Joosten, dienstmeid, geboren te Maasbree op 22 april 1810, dochter van Hendrik Joosten en Catharina Hermans.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina