Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Maria Thijssen, dienstmeid, geboren te Buggenum op 22 juni 1861, overleden te Swalmen op 5 augustus 1914, dochter van Guillaume Thijssen en Emilia van Horen.


Zij is getrouwd te Swalmen op 18 april 1888 met
Peter Hubertus Maessen, spoorarbeider, geboren te Swalmen op 22 april 1859, overleden aldaar op 30 december 1933, zoon van Hendrik Maessen en Mechtildis Reijnders.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina