Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petronilla Marcus, gedoopt te Heythuysen op 12 december 1771, overleden aldaar op 2 februari 1844, dochter van Mathias Marcus en Margaretha Jeurissen.


Zij was gehuwd met
Gabriel Nijskens, geboren te Grathem rond 1770, overleden te Heythuysen op 15 maart 1845, zoon van Guillaume Nijskens en Petronelle Verlinden.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Guillaume, akkerbouwer en landbouwer, geboren te Heythuysen op 8 maart 1799, wonende aldaar, overleden te Weert op 19 februari 1881.
    Hij is getrouwd te Heythuysen op 10 februari 1830 met Marie Gertrude Hulskens, landbouwster, geboren te Nederweert op 15 juni 1798, overleden te Heythuysen op 21 augustus 1855, dochter van Gerardus Hulskens en Odilia Houben.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina