Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Theodorus Hendrix, wonende te Tegelen.


Hij was gehuwd met
Jeanne Dings, wonende te Tegelen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johannes, dagloner, landbouwer en akkerman, geboren te Tegelen op 19 december 1774, wonende te Beesel en te Neer op de Boschheide, overleden te Neer op 13 februari 1841.
    Hij is getrouwd te Beesel op 19 april 1801 met Johanna aan gen Eijndt, landbouwster, geboren te Beesel op 20 januari 1778, wonende te Neer op de Boschheide, overleden te Neer op 4 maart 1841, dochter van Leonardus aan gen Endt en Gertrudis Tijssen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina