Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Maria Catharina Fijten, geboren te Montfort op 21 april 1907, overleden te Roggel op 30 mei 1987, begraven aldaar, dochter van Godefridus Hubertus Fijten en Maria Catharina Coenen.


Zij is getrouwd te Roggel op 10 mei 1935 met
Willem Michiel Klompen, landbouwer, geboren te Roggel op 31 januari 1906, overleden te Heythuysen op 23 maart 1993, begraven te Roggel, zoon van Hendrikus Hubertus Klompen en Petronella Simons.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Johannes Wilhelmus, boekhouder en accountant, geboren te Roggel op 23 februari 1941, overleden te Roermond op 22 februari 2006.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina