Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Joannes Hubertus Wagemans, meubelfabrikant, geboren te Roggel op 13 januari 1895, overleden aldaar op 31 augustus 1979, begraven aldaar, zoon van Leonard Wagemans en Elisabeth Vrenken.


Hij is getrouwd te Boekel op 13 januari 1932 met
Wilhelmina Theodora Josephina Aldenhuijsen, geboren te Boekel (NBr) op 28 maart 1904, overleden op 28 juli 1982, begraven te Roggel.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Leon Henri Elise Marie Toussaint, geboren te Roggel op 1 november 1932, overleden te Roermond op 3 mei 2016.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina