Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Maria Geenen, geboren te Hunsel op 16 juni 1881, overleden aldaar op 11 juni 1957, dochter van Peter Hendrikus Geenen en Maria Catharina Hendrikx.


Zij is getrouwd te Hunsel op 3 april 1907 met
Mathijs Curvers, landbouwer, geboren te Neeritter op 19 november 1879, wonende te Hunsel, overleden te Weert op 21 oktober 1952, zoon van Peter Mathijs Hubertus Curvers en Elisabeth Helwegen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina