Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Elisabeth Timmermans, gedoopt te Kessel op 20 september 1799, wonende aldaar, dochter van Joannes Timmermans en Anna Elisabeth Cronebroek.


Zij is getrouwd te Kessel op 6 april 1831 met
Joannes Gubbels, timmerman, gedoopt te Neer op 30 april 1800, wonende te Kessel, overleden aldaar op 10 april 1853, zoon van Joannes Gubbels en Maria Pijls.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Judith Hubertina, dienstmeid en landbouwster, geboren te Kessel op 30 november 1836, wonende aldaar, overleden aldaar op 18 april 1914.
    Zij is getrouwd te Kessel op 14 april 1863 met Jacob Hubert Fleuren, landbouwer en timmerman, geboren te Baarlo op 8 mei 1830, wonende te Kessel, overleden aldaar op 9 mei 1916, zoon van Pieter Fleuren en Maria Agnes Smeets.
  • 3 : Petronella, geboren te Kessel rond 1840, wonende aldaar, overleden aldaar op 25 mei 1862.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina