Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Margaritha Adams, dienstmeid, geboren te Heel op 17 januari 1796, overleden te Neer op 19 september 1831, dochter van Jean Adams en Catharina Nijskens.


Zij is getrouwd te Baexem op 19 mei 1829 met
Hendrik Rensing, brandersknecht en jeneverstokersknecht, gedoopt te Haelen op 26 januari 1793, overleden te Baexem op 19 april 1832, zoon van Joannes Henricus Rensing en Joanna Stevens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hendrikus, geboren te Neer op 17 maart 1830, overleden aldaar op 16 augustus 1830.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina