Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Leonardus Timmermans.


Zijn zoon bij een onbekende vrouw:
  • 1 : Joannes, geboren te Horn, overleden te Neer op 27 oktober 1779.
    Hij is getrouwd te Neer op 11 februari 1777 voor de kerk met Agnes Gerets, gedoopt te Neer op 13 april 1736, wonende te Neer in het Dorp, overleden te Neer op 25 februari 1820, dochter van Stephanus Gerars en Geurte Coenen.
    (Zij was weduwe van Steven Aquarius. Zij is eerder getrouwd te Neer op 3 augustus 1763 voor de kerk met Joannes Heggers, geboren te Beesel, wonende te Neer, overleden aldaar op 27 januari 1774, zoon van Petrus Heggers en Joanna Schrijvers. Zij is later getrouwd te Neer op 11 februari 1784 voor de kerk met Franciscus Knippenberg, bierbrouwer (?) en landbouwer, geboren te Helden rond 1738, wonende te Neer in het Dorp, overleden te Neer op 7 december 1812, zoon van Jacobus Knippenberg en Elisabeth Depont.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina