Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Maria Stappers, geboren te Heythuysen op 4 oktober 1894, overleden aldaar op 1 juni 1987, begraven aldaar, dochter van Joannes Stappers en Anna Maria van Horne.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 2 oktober 1925 met
Hubertus Corsten, landbouwer, geboren te Grathem op 1 juli 1892, overleden te Heythuysen op 28 augustus 1979, begraven aldaar op 1 september 1979, zoon van Leonardus Hubertus Corsten en Anna Gertrudis Meeuwissen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina