Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jacobus van den Beucken, landbouwer, geboren te Roggel op 16 april 1873, wonende aldaar, overleden aldaar op 20 oktober 1947, zoon van Johannes van den Beucken en Anna Maria Heeskens.


Hij is getrouwd te Roggel op 17 april 1914 met
Maria Anna Geelen, geboren te Heythuysen op 16 oktober 1886, wonende te Roggel, overleden aldaar op 24 november 1961, dochter van Engelbertus Geelen en Maria Gertrudis Salman.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina