Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Antonius Hubert Nies, geboren te Hunsel-Haler op 23 januari 1911, overleden te Weert (Z) op 15 januari 1991, zoon van Antoon Nies en Maria Hubertina Tilmans.


Hij is getrouwd te Nederweert op 17 augustus 1934 met
Christina van Grimbergen, geboren te Nederweert op 5 januari 1911, overleden te Weert op 23 mei 1955, dochter van Peter Hubertus van Grimbergen en Anna Catharina Hubertina Didden.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina