Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Elisabeth Wilhelmina Nies, naaister, geboren te Hunsel-Haler op 11 januari 1909, overleden te Horn Hornerheide op 6 augustus 1981, begraven te Weert, dochter van Antoon Nies en Maria Hubertina Tilmans.


Zij is getrouwd te Hunsel op 1 februari 1934 met
Joseph Willem Geenen, stucadoor en winkelier, geboren te Roggel de Laak op 11 april 1911, overleden te Weert op 24 februari 1977, begraven aldaar op 28 februari 1977, zoon van Hermanus Hubertus Geenen en Maria Catharina Hocks.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina