Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Godfried Jozef Antonius Hubertus Adams, bakker, geboren te Hunsel op 20 juli 1909, overleden te Weert (Z) op 5 september 1986, begraven te Hunsel, zoon van Cornelius Hubertus Ludovicus Adams en Anna Maria Elisabeth Wevers.


Hij was gehuwd met
Maria Sevrina Driesser, geboren te Hunsel-As op 29 november 1915, overleden op 20 november 1968, begraven te Hunsel, dochter van Joannes Laurentius Driesser en Anna Maria Hubertina Gertrudis Geelen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina