Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Johannes Hubertus Verstappen, landbouwer, geboren te Roggel op 17 februari 1902, wonende te Baexem, overleden te Roermond (Z) op 21 oktober 1975, begraven te Haelen, zoon van Godefridus Verstappen en Gertrudis Janssen.


Hij is getrouwd te Roggel op 18 april 1930 met
Wilhelmina Verstappen, geboren te Roggel op 9 juli 1904, wonende aldaar, overleden te Roermond (Z) op 26 januari 1992, begraven te Haelen op 30 januari 1992, dochter van Joannes Mathias Verstappen en Johanna Cornelia Janssen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Henricus Godefridus Egidius, geboren te Grathem rond september 1944, wonende aldaar, overleden aldaar op 8 mei 1945.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina