Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Joannes Timmermans.


Hij was gehuwd met
Margaretha Prosmans.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Petronella, akkervrouw, gedoopt te Baexem op 21 juli 1750, overleden te Horn op 18 maart 1830.
    Zij is getrouwd te Horn op 20 april 1773 voor de kerk met Hermanus Geenen, landbouwer en schepen te Horn van 1785 tot 1795, gedoopt te Horn op 18 februari 1740, overleden aldaar op 20 augustus 1818, zoon van Leonardus Geenen en Gertrudis Peters.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina