Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Johann Theodoor Linssen, telegrafist, geboren te Crefeld (D) op 21 december 1895, overleden te Susteren op 6 mei 1985, zoon van Johann Linssen en Maria Cuypers.


Hij is getrouwd te Baexem op 16 april 1920 met
Aldegonda Joanna Hubertina Baets, geboren te Haelen op 6 februari 1894, overleden te Susteren op 6 januari 1968, dochter van Joannes Mathijs Hubertus Baats en Wilhelmina Heuvelmans.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johannes Hubertus, geboren te Grathem op 11 januari 1921, overleden te Susteren op 21 maart 1979.
  • 2 : Mathieu, geboren te Grathem op 10 maart 1922, overleden te Sittard op 4 juni 2001, begraven te Susteren.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina