Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Hendrina Naus, dienstbode, geboren te Roggel Ophoven op 24 april 1916, overleden te Asselt op 13 mei 1990, begraven aldaar op 17 mei 1990, dochter van Andreas Hubertus Naus en Joanna Geenen.


Zij is getrouwd te Roggel op 20 september 1946 met
Wilhelmus Cornelius Maessen, landbouwer, geboren te Swalmen op 18 februari 1912, zoon van Joannes Hubertus Maessen en Maria Petronella Douzen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina