Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joachim Geurts, wever, geboren te Waldniel (D) rond 1739, overleden te Heythuysen op 29 april 1812, zoon van Jean Mathieu Geurts en Petronille Buskens.


Hij was gehuwd met
Maria Everts, landbouwster, geboren te Heythuysen rond 1742, overleden aldaar op 12 maart 1814, dochter van Everard Everts en Emeli Aquarius.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joannes, wever, gedoopt te Heythuysen op 19 januari 1779, overleden aldaar op 5 januari 1822.
    Hij is getrouwd te Heythuysen op 12 november 1804 met Petronilla Hilkens, landbouwster, gedoopt te Heythuysen op 5 februari 1771, overleden aldaar op 4 december 1831, dochter van Joannes Hilkens en Gertruda Jaquet.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina