Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petrus Vossen, landbouwer, geboren te Leveroij op 25 oktober 1724, overleden te Grathem op 22 november 1811, zoon van Andreas Vossen en Petronella Cremers.


Hij was gehuwd met
Cornelia Steuten, geboren te Heythuysen, overleden te Grathem op 10 mei 1789, dochter van Jacobus Steuten en Ida Ramaeckers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Mathijs, geboren te Leveroij op 19 januari 1760, wonende te Grathem, overleden aldaar op 6 december 1827.
    Hij is getrouwd te Thorn op 6 mei 1789 voor de kerk met Maria Cuppens, geboren te Ell op 6 mei 1757, wonende te Grathem, overleden aldaar op 26 januari 1832, dochter van Joannes Cuppens en Petronella Berben.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina