Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Herweg, wonende te Weert, overleden aldaar.


Hij was gehuwd met
Maria Moonen, wonende te Weert, overleden aldaar.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Elisabeth, herbergierster, geboren te Weert rond 1782, wonende te Neer in het Dorp, overleden te Neer op 13 mei 1848.
    Zij was gehuwd met Ludovicus Kusters, winkelier, herbergier en koopman, geboren te Obbicht rond 1784, wonende te Neer in het Dorp, overleden te Neer op 4 februari 1827, zoon van Wilhelmus Kusters en Anna Catharina Bilders.
  • 2 : Renier, schrijnwerker, geboren te Weert rond 1784, wonende te Neer, ongehuwd overleden aldaar op 9 november 1820.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina