Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petrus Janssen.


Hij is getrouwd te Buggenum op 15 januari 1744 voor de kerk met
Petronella Pelsers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Elisabeth, gedoopt te Buggenum op 18 mei 1745, overleden aldaar op 20 september 1746.
  • 2 : Wilhelmina, gedoopt te Buggenum op 16 januari 1748, wonende te Neer op Gerheggen, overleden te Neer op 1 januari 1813.
    Zij had van een onbekende man één dochter.
    Zij is getrouwd te Buggenum op 31 mei 1781 voor de kerk (2) met Hermannus Heiskens, dagloner en landbouwer, gedoopt te Neer op 12 oktober 1753, wonende te Neer op Gerheggen en te Neer, overleden aldaar op 30 augustus 1827, zoon van Hermanus Huskens en Catharina Peters.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina