Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Angeline Willekens, kleerblekersdienstbode, geboren te Roggel op 4 juli 1806, overleden te Heemstede op 27 januari 1864, dochter van Gerardus Willekens en Henrica Bongaerts.


Zij is getrouwd te Heemstede op 24 juli 1833 met
Jan Herkmans, werkman, geboren te Berkenrode, gedoopt op 21 maart 1803, overleden te Heemstede op 3 februari 1864, zoon van Arnoldus Herkmans en Joanna Ehmans.
(Hij was weduwnaar van Aldegonde Creemers, geboren te Nederweert op 7 maart 1802, overleden te Heemstede op 1 oktober 1831, dochter van Jacobus Cremers en Anna Mevisse.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina