Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Martina Willekens, dienstmeid, geboren te Roggel, gedoopt op 24 september 1801, overleden te Grathem op 14 april 1830, dochter van Gerardus Willekens en Henrica Bongaerts.


Zij is getrouwd te Grathem op 9 februari 1829 met
Leonardus op 't Velt, landbouwer, geboren te Grathem, gedoopt op 5 december 1795, overleden te Grathem op 3 maart 1880, zoon van Hendrik op Velt en Odilia Janssen.
(Hij is later getrouwd te Grathem op 2 oktober 1839 met Joanna Janssen, dienstmeid en landbouwster, geboren te Heel, gedoopt op 19 november 1799, overleden te Grathem op 6 oktober 1878, dochter van Servaes Janssen en Anna Catharina Rulkens.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Leonardus, geboren te Grathem op 4 maart 1830.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina