Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Pierre Willekens, werkknecht, geboren te Roggel op 17 maart 1798, overleden te Beesel op 2 mei 1869, zoon van Gerardus Willekens en Henrica Bongaerts.


Hij is getrouwd te Beesel op 28 oktober 1830 (1) met
Mechtildis Bongaers, werkmeid, geboren te Beesel op 3 november 1801, overleden aldaar op 17 mei 1834, dochter van Gerard Bongers en Petronelle Heggers.

Hij is getrouwd te Beesel op 10 juli 1845 (2) met
Joanna Vullings, geboren te Belfeld op 25 november 1811, dochter van Jan Vullings en Joanna Heijnen.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina