Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joannes op 't Roet, wonende te Heythuysen.


Hij was gehuwd met
Anna Geelen, wonende te Heythuysen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joanna, spinster, gedoopt te Heythuysen op 20 december 1735, wonende te Buggenum en te Neer, overleden aldaar op 4 september 1810.
    Zij is getrouwd te Buggenum op 23 september 1759 voor de kerk met Bernard Cnoops, gedoopt te Buggenum op 7 september 1732, wonende aldaar, overleden aldaar op 1 december 1771, zoon van Joannes Cnops en Maria Bruinen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina