Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Margaretha Derikx, geboren te Roggel op 15 december 1870, overleden aldaar op 15 november 1956, begraven aldaar, dochter van Peter Derikx en Petronella Caelers.


Zij is getrouwd te Roggel op 20 juni 1902 met
Peter van Lier, dienstknecht en landbouwer, geboren te Roggel op 18 mei 1870, overleden aldaar op 26 mei 1944, begraven aldaar, zoon van Albertus van Lier en Catharina van Horne.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Peter Hubertus, landbouwer, geboren te Roggel op 26 juli 1908, overleden te Roermond op 1 april 1930, begraven te Roggel.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina