Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Angela Loyen, gedoopt te Heythuysen op 6 december 1745, overleden aldaar op 11 december 1821, dochter van Andreas Loyen en Elisabeth Vossen.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 18 augustus 1801 (1) met
Mathieu Alen, landbouwer, geboren te Stramproy op 7 september 1750, overleden te Heythuysen op 14 maart 1802, zoon van Michalis Alen en Catharina Hals.

Zij is getrouwd te Heythuysen op 31 oktober 1804 (2) met
Mattijas Sillen, tuinknecht, gedoopt te Neer op 5 juni 1745, wonende te Neer in het Venne, overleden te Neer op 6 september 1824, zoon van Hermannus Sillen en Wilhelmina Janssen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina