Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Nicolaus Timmermans, dienstknecht, geboren te Heythuysen op 23 juli 1828, overleden te Horn op 28 december 1897, zoon van Peter Timmermans en Maria Elisabeth Beeren.


Hij is getrouwd te Horn op 11 september 1866 met
Margareta Wijnen, herbergierster, landbouwster en dienstmeid, geboren te Buggenum op 11 augustus 1828, overleden te Horn op 16 september 1907, dochter van Henricus Wijnen en Gertrudis Criens.
(Zij is eerder getrouwd te Horn op 21 juni 1857 met Peter Clarisse, dienstknecht, geboren te Schoondijk op 15 september 1823, overleden te Horn op 12 november 1865, zoon van Karel Clarisse en Sophia van IJste.)

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina