Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Windelina Timmermans, geboren te Roggel op 8 juli 1824, overleden te Heythuysen op 9 april 1892, dochter van Peter Timmermans en Maria Elisabeth Beeren.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 21 oktober 1870 met
Petrus Joannes van de Drinck, timmerman, geboren te Nederweert op 7 augustus 1825, overleden te Heythuysen op 11 mei 1885, zoon van Pierre van de Drinck en Catharina Lemmen.
(Hij is eerder getrouwd te Nederweert op 14 april 1856 met Mechtildis Verstappen, dienstmeid, geboren te Grathem op 29 december 1831, overleden te Heythuysen op 16 maart 1870, dochter van Christiaan Verstappen en Gertrude Loven.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina