Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Peter Mathijs Salman, landbouwer, geboren te Heel en Panheel op 22 augustus 1823, wonende te Heythuysen, overleden aldaar op 3 mei 1905, zoon van Leonardus Salmans en Maria Gabriëlla Cecilia Raemakers.


Hij is getrouwd te Grathem op 26 september 1850 met
Maria Anna Caris, dienstmeid, geboren te Heythuysen op 24 september 1826, wonende aldaar, overleden aldaar op 13 maart 1896, dochter van Hendrik Caris en Anna Gertrudis Winkelmolen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Doodgeboren zoon, geboren te Heythuysen op 1 april 1853.
  • 3 : Doodgeboren zoon, geboren te Heythuysen op 9 november 1854.
  • 5 : Doodgeboren zoon, geboren te Heythuysen op 5 oktober 1858.
  • 6 : Peter, geboren te Heythuysen op 5 oktober 1858.
  • 8 : Doodgeboren zoon, geboren te Heythuysen op 4 februari 1864.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina