Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Winand Klinckers, landbouwer, wonende te Alden-Eyck.


Hij was gehuwd met
Margaretha Sillekens, landbouwster, wonende te Alden-Eyck.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Cornelia, dienstbode en landbouwster, geboren te Ouden-Eijk (B) op 1 januari 1785, wonende te Ittervoort, te Grathem, te Roggel de Laak en te Roggel Ophoven, overleden te Roggel de Laak op 3 oktober 1860.
    Zij is getrouwd te Ittervoort op 26 april 1811 met Joannes Berger, landbouwer, gedoopt te Thorn-Ittervoort op 21 september 1783, wonende te Thorn en te Grathem, overleden aldaar op 1 januari 1841, zoon van Joannes Henricus Berger en Catharina Elisabeth Reemers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina