Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Johannes van Nieuwenhoven, landbouwer, geboren te Dülken (D) op 2 april 1920, overleden te Roermond (Z) op 24 november 1995, begraven te Neer, zoon van Hubertus Ludovicus van Nieuwenhoven en Elisabeth Princen.


Hij is getrouwd te Meijel op 1 mei 1950 met
Elisabeth Slaats, geboren te Meijel op 17 maart 1913, overleden te Roermond (V) op 11 mei 1999, begraven te Neer op 17 mei 1999, dochter van Joannes Slaats en Hendrika Jansen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hendrika Wilhelmina, geboren te Neer op 4 januari 1954, overleden aldaar op 19 januari 1954.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina