Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Andreas Servatius Versteegen, tuinier, geboren te Roggel op 13 februari 1910, wonende aldaar, overleden te Roermond op 7 oktober 1980, begraven te Roggel, zoon van Willem Versteegen en Maria Josephina Caris.


Hij is getrouwd te Roggel op 2 april 1948 met
Catharina Veugen, geboren te Roggel op 6 mei 1917, wonende aldaar, overleden te Roermond op 26 september 1991, begraven te Roggel, dochter van Gerardus Veugen en Maria Christina Hubertina Cristis.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Wilhelmus Gerardus Hubertus, geboren te Roggel op 16 juni 1950, overleden te Roermond op 15 maart 2009, begraven te Roggel op 20 maart 2009.
  • 2 : Gerardus Bernardus Antonius, geboren te Roggel op 26 juli 1951, wonende aldaar, overleden te Roermond op 18 juli 1953.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina