Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Johannes Hobus, accountant, geboren te Roggel op 5 augustus 1918, wonende te Weert, overleden te Weert (Z) op 25 februari 1998, begraven te Weert op 28 februari 1998, zoon van Joannes Heiliger Hobus en Wilhelmina Anna Maria Geelen.


Hij is getrouwd te Weert op 30 juli 1949 met
Maria Henriette Driessens, geboren te Weert op 19 mei 1921, overleden aldaar op 23 maart 2015, dochter van Frans Joseph Driessens en Maria Elisabeth van den Bergh.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina