Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Catharina Philips, geboren te Grathem, gedoopt op 8 augustus 1771, overleden te Grathem op 12 april 1843, dochter van Gerardus Philips en Maria Deckers.


Zij is getrouwd te Wessem op 29 april 1798 voor de kerk met
Arnoldus Pleunis, timmerman, geboren te Grathem op 8 oktober 1775, overleden aldaar op 9 augustus 1845, zoon van Peter Pleunis en Anna Maria Klumpen.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina