Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Peter Josephus Timmermans, landbouwer, geboren te Baarlo op 13 februari 1818, overleden na 1895, zoon van Joannes Timmermans en Mechtildis Janssen.


Hij is getrouwd te Maasbree op 12 april 1847 met
Helena Meevissen, dienstmeid, geboren te Baarlo op 4 juli 1820, overleden voor 1895, dochter van Andries Meevissen en Maria Josepha Geenen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Josephina, geboren te Maasbree rond 1849, overleden te Kessel op 15 mei 1900.
    Zij was gehuwd met Jacob van Tegelen, landbouwer, geboren te Horst rond 1845, overleden te Kessel op 10 mei 1922, zoon van Joannes Jacobus van Tegelen en Maria Catharina Sanders.
  • 2 : Maria Catharina, geboren te Maasbree op 10 september 1852.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina