Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Deckers.


Zij was gehuwd met
Gerardus Philips, overleden te Grathem op 5 april 1789.
(Hij is eerder getrouwd te Grathem op 30 juli 1754 voor de kerk met Catharina Francisca Ijvora.)

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Mathieu, landbouwersknecht en landbouwer, geboren te Oerle Grathem op 18 januari 1776, overleden te Haelen op 26 juni 1856.
    Hij is getrouwd te Baexem op 11 januari 1804 met Anna Maria Sillen, gedoopt te Neer op 26 december 1780, overleden te Haelen op 9 april 1829, dochter van Martinus Sillen en Beatrix van Hal.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina