Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Joanna Maria Philips, dienstmeid, geboren te Wessem op 6 augustus 1814, overleden te Molenbeersel op 31 maart 1883, dochter van Willem Albert Philips en Joanna Geraets.


Zij is getrouwd te Neeritter op 5 november 1840 met
Renier Erlings, dienstknecht, arbeider en landbouwer, geboren te Neeritter rond november 1800, zoon van Jan Mathijs Erlings en Maria Elisabeth Verschueren.
(Hij is eerder getrouwd te Neeritter op 23 mei 1829 met Maria Elisabeth Pelsers, dienstmeid, geboren te Weert rond 1805, overleden te Neeritter-Beersel op 18 maart 1840, dochter van Peter Pelsers en Joanna Mechtildis Pregters.)

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina