Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Pieter Jan Philips, akkerknecht en landbouwer, geboren te Grathem op 14 maart 1828, overleden te Roggel op 11 mei 1895, zoon van Gerard Philips en Petronella Peeters.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 30 april 1859 met
Catharina Raemakers, dienstmeid en landbouwster, geboren te Nunhem op 13 februari 1831, overleden te Roggel op 16 februari 1895, dochter van Pierre Chretien Raemaekers en Maria Gertrudis Albers.

Uit dit huwelijk:
  • 5 : Anna Maria, geboren te Roggel op 8 oktober 1869, overleden aldaar op 15 oktober 1871.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina