Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Elisabeth van Knippenberg, geboren te Neer op 14 juli 1917, wonende te Neer op Brumhold, te Nunhem en te Brunssum, dochter van Hendrik van Knippenberg en Maria Lucia Catharina Detges.


Zij is getrouwd te Neer op 21 juni 1937 met
Peter Johannes Hubertus Hendrix, huisknecht, dienstknecht, landbouwer en mijnwerker, geboren te Nunhem op 2 juni 1911, wonende te Brunssum en te Nunhem, zoon van Leonardus Hubertus Hendrix en Johanna Maria Christina Bongers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina