Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Peter van Knippenberg, knecht en landbouwer, geboren te Lobberich (D) op 16 februari 1904, wonende te Heythuysen, overleden te Horn op 23 november 1965, zoon van Hendrik van Knippenberg en Maria Lucia Catharina Detges.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 27 januari 1939 met
Anna Maria Hubertina Verstappen, dienstmeid en dienstbode, geboren te Heythuysen op 17 januari 1910, wonende aldaar, overleden te Roermond (V) op 16 januari 1999, begraven te Heythuysen op 20 januari 1999, dochter van Jacobus Verstappen en Maria Petronella Schroën.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jacobus Henricus, orgelpijpmaker, geboren te Neer op 25 november 1939, wonende aldaar en te Heythuysen, overleden aldaar op 3 november 1966.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina