Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Johannes Hubertus Vossen, wasserijchef en laborant, geboren te Roggel op 24 mei 1911, wonende te Weert, overleden aldaar op 10 april 1973, zoon van Willem Vossen en Anna Maria Elisabeth Schrijnwerkers.


Hij is getrouwd te Weert op 5 september 1940 met
Maria Anna Hendrika Rooskens, steno-typiste, geboren te Weert op 27 november 1916, overleden te Eindhoven op 18 februari 1984, dochter van Michiel Rooskens en Anna Helena Adelaide Tilmanns.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina