Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Willemina Elisabeth Vossen, geboren te Kessel op 29 januari 1907, overleden te Wessem (Bej.Huis) op 2 november 1995, begraven te Baexem op 7 november 1995, dochter van Willem Vossen en Anna Maria Elisabeth Schrijnwerkers.


Zij is getrouwd te Baexem op 17 oktober 1930 met
Johannes Jacobus Verstappen, geboren te Grathem op 21 mei 1901, overleden te Roermond (Z) op 20 november 1991, begraven te Baexem, zoon van Peter Mathias Verstappen en Maria Timmermans.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina