Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Johannes Cornelius Driessen, landbouwer en steenfabrieksarbeider, geboren te Baexem op 2 november 1906, overleden te Roermond op 5 mei 1981, begraven te Roggel, zoon van Peterus Joannes Driessen en Anna Maria Orbon.


Hij is getrouwd te Neer op 26 april 1937 met
Anna Maria Margaretha Verheijden, geboren te Neer op 15 juli 1912, overleden te Horn op 6 augustus 1999, begraven te Roggel, dochter van Peter Jacobus Verheijden en Maria Helena Johanna Beurskens.
(Zij had van een onbekende man één dochter.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Christiaan Helena Petrus, geboren te Venlo op 3 januari 1942, overleden aldaar op 16 april 1946.
  • 2 : Peter Jacobus Maria, geboren te Venlo op 6 december 1943, overleden te Neer op 25 maart 1944.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina