Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Elisabeth Jacobs, geboren rond 1868, wonende te Baarlo, overleden na 1935.


Zij was gehuwd met
Leonardus Hermans, tuinder, geboren rond 1868, wonende te Baarlo, overleden na 1935.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Karel Wilhelmus, tuinder, geboren te Broekhuizen op 10 juli 1910, wonende te Baarlo.
    Hij is getrouwd te Neer op 6 april 1936 met Anna Maria Claessen, geboren te Neer op 28 april 1905, wonende aldaar en te Maasbree, overleden te Venlo (V) op 4 november 1980, gecremeerd te Heeze, dochter van Petrus Claessen en Anna Maria Sijben.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina